BMC, 4.HIGH TECH PORT BY MÜSİAD 2018 FUARINA DAMGASINI VURDU

Türkiye’nin en büyük ticari ve askeri araç üreticilerinden BMC, Türkiye’nin en önde gelen savunma ve havacılık sanayi fuarlarından 4.High Tech Port by MÜSİAD’da son geliştirdiği yeni nesil 3 askeri aracını sergiledi.

26.11.2018

Ülkemizde stratejik teknolojilerin üretimini ve dünya pazarlarına entegrasyonunu kendine ilke edinen High Tech Port by MÜSİAD, 21-24 Kasım 2018 tarihlerinde İstanbul CNR Expo’da gerçekleşti.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) tarafından CNR Expo'da bu yıl 17'ncisi gerçekleştirilen MÜSİAD EXPO kapsamında düzenlenen 4. High Tech Port by MÜSİAD, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'ın katılımıyla başladı.

Yaklaşık 430 metrekarelik stand alanında; Savunma Sanayi Başkanı İsmail Demir, İstanbul Ticaret Odası Başkanı Şekib Avdagiç ve İzmir Müsiad Başkanı Ümit Ülkü’yü ve diğer ziyaretçilerini ağırlayan BMC; HAVAN TOPLU ÇOK AMAÇLI ZIRHLI ARAÇ, AMAZON UKS (Uzaktan Kumanda Sistemli) ve Mayına Karşı Korumalı Zırhlı Araç Ailesinin en bilinen üyesi KİRPİ’nin yeni versiyonu KİRPİ II’yi sergiledi.

BMC Üst düzey yöneticilerin katılımı ile BMC standında, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Sn. Recep Tayyip Erdoğan ağırlandı ve Kirpi II aracının maketi takdim edildi.