BMC, 7 KAMYONUYLA DÜNYA LANSMANINI GERÇEKLEŞTİRDİ

IAA 2018 Ticari Araçlar Fuarı, Hannover, 20-27 Eylül 2018

20.09.2018

Geçmişten gelen ruhla, teknolojinin ışığında yeniden hayat bulan Türkiye’nin yollardaki efsanesi BMC, yeni kamyon ailesinin 7 üyesiyle ilk kez IAA HANNOVER FUARI’ndaydı.

Türkiye’nin en büyük ticari ve askeri araç üreticilerinden BMC, dünyanın en prestijli uluslararası ticari araçlar fuarı olan IAA HANNOVER FUARI’nda merakla beklenen Yeni Kamyon Ailesini sergiledi.

BMC'nin üst düzey yönetim üyelerinin katılımıyla birlikte BMC, tam kadro misafirlerini ağırladı.

Dünya lansmanı IAA HANNOVER TİCARİ ARAÇLAR FUARI’nda yapılan BMC Yeni Kamyon Ailesi BMC TUĞRA; çekici, yol ve inşaat serisi olmak üzere tüm modelleri ile toplamda 7 kamyonuyla görücüye çıktı. Adı, tasarımı, konforu ve performansıyla adından söz ettiren Yeni TUĞRA, yarım asrı aşan tecrübesi ve uzmanlığıyla BMC güvencesi taşıyor.

                                         

Bu yıl 68’incisi 20-27 Eylül tarihlerinde Hannover, Almanya’da düzenlenen uluslararası ticari araçlar fuarı IAA 2018’deki 2000 metrekarelik BMC standında; BMC Yeni Kamyon Ailesi’nin yanı sıra, şehir içi ulaşıma modern bir çözüm sunan ve Busworld Awards 2017 En İyi Tasarım Ödülüne sahip Neocity otobüs ailesi de sergilenen araçlar arasında yer alıyor.