BMC, ANADOLU BULUŞMALARININ İLKİ İÇİN ESKİŞEHİR SANAYİ ODASI’NIN MİSAFİRİ OLDU

BMC’nin tedarikçi ve çözüm ortaklarına yönelik başlattığı “Anadolu Buluşmalarının” ilki Eskişehir Sanayi Odası’nda gerçekleştirildi.

01.03.2019

Türkiye’nin lider, yerli ve milli ticari ve askeri araç üreticilerinden BMC, yürüttüğü “Yerli ve Milli Projeler” kapsamında yurt genelindeki tedarikçileri ile iş birliklerini artırarak sürdürüyor.

BMC, Türkiye’nin dört bir yanındaki “yerli ve milli” üreticiler başta olmak üzere tüm otomotiv sektörü tedarikçileri ile Anadolu Buluşmaları kapsamında bir araya geliyor.

BMC, Tedarikçileriyle gerçekleştirdiği karşılıklı görüşme ve müzakereler sonucunda Anadolu’nun dört bir yanındaki yerli üreticilerle işbirliklerini güçlendirmeyi ve yeni işbirlikleri kurmayı amaçlıyor.

Anadolu Buluşmaları ile BMC, dünya markası olma yolunda hızla ilerleyen lider bir firma olarak, “yerli ve milli” iş ortaklarını da global piyasada rekabete çıkartmayı ve global arenada yeni başarılara ulaştırmayı hedefliyor.

İlk buluşmaya rekor katılım

Eskişehir Sanayi Odası’nda, ESO Başkanı Celalettin Kesikbaş ve Genel Sekreter Volkan Günaydın’ın ev sahipliğinde gerçekleşen ilk toplantıya BMC Satın Alma ve Kurumsal İletişim ekipleri katılım sağladı. Salı günü başlayan ve iki gün süren etkinliğe yaklaşık 50 firma temsilcisi katılım sağladı.

Etkinliğin birinci günü, sabah saatlerinde tedarikçiler ile tanışma toplantıları gerçekleştirildi. Toplantıda BMC’nin dünya markası olma vizyonu ve bu doğrultudaki hedefleri paylaşıldıktan sonra katılımcı firma yetkilileriyle teker teker tanışılarak soru cevap kısmına geçildi. Öğleden sonra yaklaşık 30 firmayla B2B görüşme gerçekleştirildi.

Etkinliğin ikinci gününde ise görüşmelerde ön plana çıkan firmaların üretim tesisleri BMC Satın Alma ekibi tarafından ziyaret edilerek, yerinde ayrıntılı bilgi alındı.

BMC Anadolu Buluşmaları devam edecek

İlki Eskişehir’de düzenlenen BMC Anadolu Buluşmaları yıl boyunca Anadolu’nun farklı illerinde devam edecek.