BMC, KONYALI SANAYİCİLER İLE BULUŞTU

BMC, yurtiçindeki tedarikçileriyle iş birliklerini geliştirme amacıyla yürüttüğü BMC Anadolu Buluşmaları kapsamında bu kez Konya Sanayi Odası’nın (KSO) ev sahipliğinde Konyalı sanayicilerle buluştu.

27.03.2019

Konya Sanayi Odası’nda (KSO) gerçekleştirilen programda Konyalı sanayicilere BMC ve tedarikçi ilişkileri ve kriterleri başlıkları altında yapılan bilgilendirmenin yanı sıra 30'dan fazla da ikili iş görüşmesi gerçekleştirildi.

BMC, yerliliği ve milliği artırmak istiyor

Yürüttüğü projeler ve imza attığı sözleşmelerde daima yerliliği ve milliği artırmayı amaçlayan BMC, sürdürülebilir satın alma değerler zincirini Anadolu Buluşmaları kapsamında potansiyel ve iş birliği bulunan tüm tedarikçilerine aktarıyor. Ticari ve askeri araçlar sektöründe global bir firma olma yolunda emin adımlarla ilerlerken yerli tedarikçilerini de aynı şekilde geliştirmeye büyük önem veriyor. Yerli tedarikçilerinin global arenada rekabet edebilir seviyeye çıkmalarına destek olmak için çalışıyor.

Tedarikçi olmanın ilk adımı BMC Tedarikçi Başvuru Sistemi’ne başvurmak

BMC tedarikçisi olmak isteyen firmaların, BMC Tedarikçi Başvuru Sistemi üzerinden resmi olarak başvuru yapması gerektiği, bu başvuru sonrasında Tedarikçi Değerlendirme Sürecinin başlayacağı bilgisi de tedarikçilerle paylaşıldı.

Toplantının sonrası Konyalı 30'dan fazla firma ile gerçekleştirilen ikili iş görüşmelerinin ardından, firma ziyaretlerinde bulunuldu.