BMC’NİN YENİ EFSANESİ “TUĞRA KAMYON VE ÇEKİCİ AİLESİ” TESLİMATLARI HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

Türkiye’nin en büyük ticari ve askeri araç üreticilerinden biri olan BMC, geçtiğimiz aylarda üretimine başladığı kamyon ve çekici ailesi TUĞRA’nın teslimatlarına hız verdi.

03.10.2019

BMC daha önce özel projeler kapsamında İzmir’den Türker Metal’e (8x2 TGR 3232 Yataklı Kabin Yol Kamyonu ve 4x2 TGR 1846 Çekici), İstanbul’dan Baykar’a (2 adet 4x2 TGR 1829 Yol Kamyonu) ve ardından Adana’dan Yusuf Baysal’a (4x2 TGR 1846 Yüksek Tavanlı Çekici) teslimatlarını gerçekleştirmişti.

28 Eylül Cumartesi günü BMC’nin İzmir Pınarbaşı Tesislerinde düzenlenen törende, BMC’den Yurtpet ve ATS Lojistik’e toplamda 9 adet TGR 1846 (4x2) Standart Tavan Çekici teslimatı yapıldı.

Araçların teslim töreninde, BMC Tuğra’yı tercih eden Yurtpet Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Gümüş ve ATS Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Sezgin’e, BMC Yönetim Kurulu tarafından Tuğra anahtarı, maketi ve kristali takdim edildi.

BMC Yönetim Kurulu Üyesi Taha Yasin Öztürk teslim töreninde yaptığı açıklamada:

“Eylül 2018’de Almanya Hannover’de düzenlenen IAA Ticari Araçlar Fuarı’nda dünya lansmanını ve ardından Şubat 2019’da Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile Sakarya Karasu’da Türkiye lansmanını gerçekleştirdiğimiz yeni kamyon ve çekici ailemiz Tuğra’nın üretim ve teslimatları yılsonuna kadar artarak devam edecek. Şu ana kadar filo ve özel satış ile devam eden teslimatlarımız yılsonuna doğru perakende olarak devam edecek. Ülkemize güveniyoruz ve Türkiye’nin yerli ve milli markası olarak ülkemizin 2023 hedeflerine ulaşması için çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Bu sene sonuna kadar kamyon ve çekicilerimizden 500 adet üretmeyi planlıyoruz. 2020 yılı hedefimiz yurt içi için 2.000 adede, yurtdışı için 500 adede ulaşmak. BMC olarak bizleri dört gözle bekleyen sevdalılarımız için piyasada ses getirecek kendi finansal çözümlerimizi hazırladık önümüzdeki yıl öncelikle ülkemizde ve ardından Doğu - Batı Avrupa ve Balkanlarda hızla yeni bayi ağımızı tamamlamayı ve ardından yakın coğrafyamız, Türki Cumhuriyetler, Afrika ve Asya ülkelerinde agresif büyümeyi planlıyoruz. Bu bölgelerin ihtiyaçlarını çok iyi biliyoruz. Her bölgenin pazar ihtiyaçlarına yönelik çözüm odaklı yaklaşımlarla ve her segmente uygun araç ailemizle hedefimiz olan dünya markası olma yolunda hızla ilerlemeye devam ediyoruz.

BMC TUĞRA AİLESİ

Çekici, yol ve inşaat serilerinden oluşan yeni BMC Tuğra Kamyon Ailesi, yepyeni ve stratejik tasarımıyla, kamyon ve çekiciden beklenen ne varsa hepsini bir arada sunuyor. Osmanlı’da “Padişah mührü” anlamına gelen Tuğra; modern, kentli ve şık bir kimliğin temsilcisi. Adını bu ailenin yapısal özelliklerine vurgu yapan bir kavramdan alan yeni BMC Tuğra; yoğun Ar-Ge, mühendislik ve üretim süreçlerinin sonucunda ortaya çıkan modern tasarımı ve DNA’sındaki teknolojiyle BMC’nin yollardaki yeni sembolü olma özelliği taşıyor.

  • ÇEKİCİ SERİSİ

- TGR 1846 (4x2) Yüksek Tavan
- TGR 1846 (4x2) Standart Tavan

Yatırımın karşılığını veren, kazanan, kazandıran, son teknoloji ürünü bir çekiciye sahip olmak isteyenlerin BMC’si. BMC Tuğra Kamyon Ailesinin diğer üyeleri gibi modern ve karizmatik Tuğra Çekiciler; teknoloji, güç, performans, tasarruf ve konfor gibi kilit kriterlerin hepsini bir arada barındıran yepyeni bir deneyim sunuyor.

  • YOL SERİSİ

- TGR 2532 (6x2) Yataklı Kabin
- TGR 3232 (8x2) Yataklı Kabin
- TGR 1829 (4x2)

Yola sorunsuz çıkmak, yolu sorunsuz bitirmek isteyen kaptanların yeni BMC’si. Güç ve performansta olduğu kadar yenilikçi ve yalın formların bütünlüğünden oluşan ergonomik kabin tasarımıyla konforda da iddialı olan yeni Tuğra Yol Serisi, uzun yolculuklarda sunduğu rahat yaşam alanı ve keyifli sürüş deneyimi ile BMC’nin yollardaki yeni imzası.

  • İNŞAAT SERİSİ

- TGR 4340 (8x4)
- TGR 3540 (6x4)

Kararlı ve doğru yatırımlarla yükselen, Türkiye’nin yeni yüzüne şekil veren inşaat sektörünün yeni BMC’si. Her yükte ve her koşulda üstün çekiş gücü ve düşük yakıt tüketimi sunan inşaatların en çalışkan şantiye şefi Tuğra İnşaat Serisi, inşaatta işinizi kolaylaştırmaya geliyor.