SN. CUMHURBAŞKANIMIZIN TEŞRİFLERİ

CUMHURBAŞKANIMIZ SAYIN RECEP TAYYİP ERDOĞAN, MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI ARİFİYE YERLEŞKESİ BMC İŞLETMESİNİ TEŞRİFLERİYLE ONURLANDIRDI

03.07.2021

Ziyaretleri sırasında Sn. Cumhurbaşkanımıza Milli Savunma Bakanı Sn. Hulusi Akar, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Sn. Yaşar Güler, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Sn. Ümit Dündar ile birlikte başta Sn. Binali Yıldırım olmak üzere çok sayıda Bakan, Savunma Sanayii Başkanı, Bakan Yardımcısı ve bürokratlar eşlik etti.

BMC Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Fuat Tosyalı ve BMC İcra Kurulu Başkanı Sn. Murat Yalçıntaş’tan tesislerimizdeki çalışmalar hakkında detaylı bilgi alan Sn. Cumhurbaşkanımız, ofisleri gezerek çalışanlarımızla bir süre sohbet etti.

Fabrika ziyareti sırasında tüm çalışanlarımıza BMC tarafından üretimi gerçekleştirilmiş olan Cumhurbaşkanlığı Otobüsü üzerinden hitap eden Sn. Cumhurbaşkanımız, Arifiye 1. Ana Bakım Fabrika Müdürlüğü’nde olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

BMC ailesini teşrifleriyle onurlandıran başta Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere tüm kıymetli misafirlerimize teşekkürlerimizi sunarken, dün olduğu gibi bugün de gece gündüz ülkemiz için çalışmaya ve üretmeye devam edeceğimizi ve ülkemizi gururlandıracak çok daha önemli projelere imza atacağımızı bildirmek isteriz.