VERİMLİLİK VE TEKNOLOJİ FUARI’NDA BMC DAMGASI

Verimlilik ve Teknoloji Fuarı, Ankara ATO Congresium Fuar ve Kongre Merkezi'nde 7-9 Aralık 2018 tarihleri aralığında gerçekleştirildi.

10.12.2018

Ülkemizde ve dünyada verimliliğin arttırılmasına katkı sağlayan teknolojik ürünlerin sergilenmesini amaçlayan Verimlilik ve Teknoloji Fuarı, “Akıllı Çözümler" başlığıyla Ankara ATO Congresium Fuar ve Kongre Merkezi'nde 7-9 Aralık 2018 tarihleri aralığında gerçekleştirildi.


Türkiye'nin en büyük ticari ve askeri araç üreticilerinden BMC olarak, Fuar'da 40 metrekarelik stant alanında sergilediğimiz maketlerimizle katılım sağladık. 


BMC'nin üst düzey yöneticileri sahipliğinde standımızı ziyaret ederek temaslarda bulunan misafirlerimiz arasında; T.C. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Dr. Fuat Oktay, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Savunma Sanayii Başkanı Prof. Dr. İsmail Demir ve Türkiye Verimlilik Vakfı Başkanı Cemalettin Kömürcü yer alıyor.  ​


Verimlilik ve Teknoloji Fuarı; “Akıllı Çözümler" temasıyla, başta savunma sanayi olmak üzere sanayi, eğitim, enerji, tarım, iletişim, ulaşım ve sağlık sektörlerindeki akıllı çözüm teknolojilerini kapsayıcı nitelikte gerçekleştirildi.