YANINDAYIZ İZMİR

Ege Denizi’nde meydana gelen ve hepimizi derin üzüntüye boğan deprem felaketi nedeniyle hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine ve milletimize başsağlığı, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyoruz.

02.11.2020

BMC ailesi olarak depremin ilk anından itibaren tüm çalışanlarımızın ailelerine sağlıklı bir şekilde kavuşabilmeleri için üst yönetimimizin koordinasyonunda gerekli tüm aksiyonları alarak hızlıca ilerlemeye çalıştık. En büyük tesellimiz şu ana kadar çalışanlarımıza ve ailelerine ait maddi hasar haricinde bizlere ulaşan ciddi bir sorunun olmamasıdır.

Deprem sonrasında BMC Pınarbaşı Tesislerimizde üretimden idari alanlara kadar tüm noktaların kontrolü Tesis Bakım Ekibimiz tarafından son derece hassasiyetle yapılmış, tesislerimizin kullanıma engel sıkıntı ve risk teşkil edecek bir durum tespit edilmemiştir. Kontroller sırasında bulunan küçük ölçekli hasarlar da titizlikle giderilmiştir.

BMC ailesi olarak ‘’Önce İnsan Sağlığı’’ ilkesiyle hareket ederek tüm çalışanlarımızın ihtiyaçlarını tespit ederek gerekli yardım çalışmalarını başlatmış bulunuyoruz. Ayrıca BMC ailesi çalışanları tarafından gönüllü olarak başlatılan yardım kampanyası ile depremde mağduriyet yaşayan vatandaşlarımız için gerekli desteği sağlamak için çalıştığımızı iletmek isteriz.

Son olarak elim olayda hayatını kaybeden eski çalışanlarımızdan Burcu Yüksel ve Ahmet Baltrak’a Allah’tan rahmet, aileleri ve çalışma arkadaşlarımıza başsağlığı dileriz.

Kalbimiz seninle İzmir, bu zor günleri hep birlikte atlatacağız. 

BMC Otomotiv Sanayi ve Ticaret A.Ş.