BMC, BUSWORLD TÜRKİYE 2024'TE YER ALDI

28.05.2024

Türkiye’nin lider ticari ve askeri araç üreticilerinden BMC, 29-31 Mayıs 2024 tarihleri arasında İstanbul’da düzenlenen BUSWORLD Türkiye 2024’te ileri teknolojiyle donatılmış, modern ve yenilikçi NEOCITY 8,5 M VIP, NEOCITY 8,5 M Elektrikli, PROCITY+ 12 M Dizel ve PROCITY+ 12 M Elektrikli otobüsüyle ziyaretçilerini ağırladı.

Türkiye’nin ilk doğalgazlı ve tam alçak tabanlı şehir içi otobüs üretimini gerçekleştiren ilklerin markası BMC, çağdaş şehirlerin değişen ihtiyaçlarına uygun olarak ileri teknoloji ve çevre dostu çözümler ile geliştirdiği otobüslerini sergileyerek sektördeki lider konumunu pekiştiriyor. Hem yurt içi hem de başta AB ülkeleri olmak üzere yurt dışı pazardaki konumunu her geçen yıl güçlendiren BMC, geleceğin sürdürülebilir ulaşımı için önemli adımlar atmaya devam ediyor.

BMC, 8,5 metre, 9 metre, 10 metre, 12 metre ve 18 metrelik uzunluklarda solo veya körüklü olmak üzere; dizel, CNG, ve hibrit özelliklere sahip son teknoloji ile donatılmış modern otobüslerini şehirlerin ihtiyaçlarına en uygun şekilde müşterilerine sunuyor.

Yarım asrı aşan deneyimi ile mobilite, sürdürülebilirlik ve verimliliği yeniden tanımlayan BMC’nin son teknoloji otobüsleri fuar boyunca ziyaretçilerini ağırladı.